Jakou používáte polevu?

Používám klasickou bílkovou polevu, tj pouze směs pudrového cukru a bílků, kterou lze připravit bez vážení a měření. Nezbytné je ovšem dodržení speciálního technologického postupu, díky kterému poleva získá potřebnou pružnost a tažnost. Z této základní polevy je pak možné snadno připravit polevu na vylévání bílých ploch, polevu transparentní a také polevu na velmi jemné filigránské zdobení či psaní. 


Největším problémem není tedy složení polevy, ale právě její příprava, odležení a následné plnění do zdobících sáčků.
Postup krok za krokem Jak na Polevu najdete ve videích v Perníkové Akademii online.
Podívejte se na ně. Jinak budete stále tápat a hledat nejlepší polevu, ale stále se vám nebude dařit. Jde o to, to vidět! Jak se poleva dělá. 

Další důležitá věc! Do polevy není zapotřebí přidávat žádné další přísady jako je citronová šťáva nebo škrob. S polevou, kterou vás učím v Perníkové Akademii zdobím více jak 30 let.  

Využijte všechny výukové lekce
v Perníkové Akademii

video lekce - popisy - návody - receptury  

Co říkají studentky v programu
Perníkové Akademie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Získejte ihned Perníkovou Akademii