Jak nejlépe postupovat perníkovou akademií?

Začněte tím, že si projdete jednotlivé kapitoly abyste věděla, co v nich vše je, ať jste začátečník nebo pokročilí, naše doporučení je, podívat se, co každá kapitola ukrývá. 

Doporučená výuka je, začít takto: 

  • Jak na těsto
  • Jak na polevu
  •  Jak držet perníček v ruce
  • Poté záleží jen na vás, kterou z následujících lekcí si chcete zkusit. 
Celý kurz je rozdělený do několika tématických okruhů. Všechny okruhy se navzájem doplňují. Věnujte všem kapitolám pozornost. Vyzkoušejte si je tak, jak jdou po sobě. To vám zaručí úspěch. 

Začátečnice perníkářka

Pokud s perníčky teprve začínáte, vyberte si nejdříve jednu recepturu na těsto. Všechny jsou osvědčené, ale vy si vyberte to těsto, které vás na první pohled zaujme. Z toho si zkuste napéci. 
Ještě než začnete se zdobením, zkuste si držení perníčků v ruce, tak jak je ukázáno v lekci. Nebojte se! Jde o cvik. 
Zdobení perníčků začněte se základními prvky, ať získáte nejen nácvik držení perníčků v ruce, ale uvidíte, že i ze základními prvky zdobení, dokážete nazdobit jako úplná začátečnice perníčky na které budete hrdá. 

Pokročilá perníkářka

Pokud se řadíte mezi pokročilé perníkářky a již jste pekla a zdobila, tak i vám doporučujeme projít si lekce od začátku. Budete jistě velmi mile překvapena držením perníčků v ruce, jak vás při zdobení nic nebude bolet. 
V základních prvcích jistě i vy objevíte tipy a triky, které se i vám jako pokročilé perníkářce budou hodit. 

Tip pro vás

Pro další zdobení (po základních prvcích zdobení) si vyberte jednodušší lekce - jednoduché efektní zdobení, dětské motivy a můžete pokračovat dál v každé další lekci.

Nedoporučujeme začínat lekcemi, které jsou označené jako těžké. I když jste třeba již zkušenější perníkářky, nemusí se vám dařit zdobení hned napoprvé, tak jak si přejete.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}